HEDEF LGS 2023

May

HEDEF LGS 2023 İL KURUL TOPLANTISI 13/04/2023 TARİHİNDE DURSUN ALİ KURT İMAM HATİP LİSESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.TOPLATIDA ALAINAN KARARAR AŞAĞIDAKİ TUTANAKTA MEVCUTTUR.

May

Okulumuz 8.sınflarına yönelik Sınav kaygısı ve Baş Etme Yolları hakkında bilgilendirme semineri yapıldı.

May

Okulumuz öğrencileri Trabzon Meteoroloji Müdürlüğüne geziye götürelerek burada yapılan mesleki çalışmalar hakkında bilgi almaları sağlandı.

AFİŞ VE BROŞÜRLERİMİZ

Mrt

HEDEF LGS 2023 PROJESİ KAPSAMINDA REHBER ÖĞRETMENİMİZ SAYIN FATMA PEHLİVAN BOZLAR TAARFINDAN 7.SINIF ÖĞRENCLERİMİZE YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

Mrt

HEDEF LGS 2023 PROJESİ KAPSAMINDA 7.SINIF ÖĞRETMENLERİNE YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

Mrt

HEDEF LGS 2024 PROJESİ KAPSAMINDA 7.SINIFLARIN VELİLERİNE YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

HEDEF LGS 2023 PROJESİ KAPSAMINDA 8.SINIFLARIN VELİLERİNE YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

7. ve 8. sınıflarımıza yönelik deneme sınavımızı gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuz mezunlarından Trabzon Fen Lisesi Öğrencisi  Murat Salih KARABULUT, Kanuni Anadolu Lisesi Öğrencisi Zeynep ÇEP okulumuza gelerek öğrencilerimizle tecrübelerini paylaştılar.Öğrencilerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Deneme sınavlarımız devam ediyor..

May

LGS deneme sınavı öncesi son deneme sınavları gerçekleştiriyoruz.

Mrt

Tüm sınıflarımıza yönelik deneme sınavımızı gerçekleştirdik.

Ekm

8.sınıflarımıza yönelik LGS hazırlık deneme sınavları haftalık olarak gerçekleştirilmektedir. Ayrıca 5.,6. ve 7.sınıflarımıza yönelik deneme sınavlarımızı da düzenli olarak gerçekleştiriyoruz.