STEM-Kodlama

Ock

Erasmus+ Ka101 Oyna! Öğren! STEM! isimli proje kapsamında okulumuzda bilim şenliği düzenlendi.Birbirinden güzel projelerin sergilendiği bilim şenliğimiz için tüm öğetmenleerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Oyna! Öğren! STEM! isimli ka101 Erasmus projemizin yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında STEM Temel Seviye kursumuzu başarıyla tamamladık.Katılımcı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Oyna! Öğren! STEM! isimli Erasmus KA101 projemizin yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında K.T.Ü Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümüne gezi düzenleyerek Bilgisayar-Beyin arayüzü üzerine çalışmalar yapan Türkiyenin sayılı öğretim üyelerinden Doç. Dr. Önder AYDEMİR hocamızın çalışmaları ile ilgili kendisinden bilgi aldık. Önder hocamıza yakın ilgi ve alakasıdan ötürü teşekkür ederiz.

Ock

Mbotlarla Robotik Kodlama eğitimlerimiz başladı.