Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mevlananın 7 öğüdünden oluşan pano yapıldı. Emeklerinden ötürü Türkçe Öğretmenimiz Derya ÇEP'e teşekkür ederiz.

Mrt

Rehberlik Servisimiz tarafından 8.sınıf öğrencilerimize yönelik LGS kılavuzu ve sınav başvurusu hakkında bilgilendirme seminerleri düzenlendi. Emeklerinden ötürü Rehberlik Servisimize teşekkür ederiz.

Mrt

Boks Müsabakaları Yıldız Erkekler Kategorisinde öğrencimiz Tunahan GÜMRÜKÇÜ il birinciliği elde etmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz..

Mrt

Okul Sporları Oryantring müsabakaları kapsamında Beren AKTÜRK Yıldız Kızlar kategorisinde il 3.lüğü,Hasan Talha AYAZ Yıldız Erkekler kateogirisi İl 3.lüğü, Küçük Kızlar kategorisi takım olarak il 3.lüğü,Yıldız Kızlar kategorisi takım olarak il 3.lüğü,Yıldız Erkekler kategorisi takım olarak il 3.liğü elde etmiştir. Öğrencilerimize ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mutlu ÖZTÜRK'e emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi münasebetiyle okulumuzda program düzenlendi. Programın yapımında emeği geçen Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Fatma ÇINARLIK'a teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Yeşilay Kulübü öğretmenleri Zeynep Ayan Kansul ve Kübra Kirici tarafından yürütülen bitkisel atık yağ toplama kampanyasında farkındalık oluşturmak amacıyla Ortahisar Belediyesi Çevre Mühendisi Özlem Şahin'e okulumuzda verdiği seminerden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca Özlem Hanım atık pil ile ilgili bilgilendirme de yaptı.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından gelecek dönem hazırlıklarına hızla başlandı. Velilerimizin hazırbulunuşluklarını artırmak amaçlı 7. Sınıf velilerimize LGS sistemi ve motivasyon konulu seminer düzenlendi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kâbulü ve Mehmet Akif Ersoy Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda program düzenlendi. Programın yapımında emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Derya ÇEP ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Türkiye Geneli 4.Kurumsal Deneme Sınavı Okulumuzdaki tüm şubelerimizde gerçekleştirildi.Emeklerinden ötürü öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Sivil Savunma Kulübümüz okulumuzda Deprem Yangın ve Tahliye tatbikatı gerçekleştirmiştir.Emeklerinden ötürü öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

8.Sınıf öğrenclerimiz öğretmenlerimiz Esra ÖZTÜRK ÇOLAK ve Fatma PEHLİVAN BOZLAR nezaretinde Tevfik Serdar Anadolu Lisesi, Trabzon Fen Lisesi ve Dursun Ali Kurt Anadolu İmam Hatip Lisesine giderek bu okullar hakkında bilgi almışlardır. Emeklerinden ötürü öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çedes (çevreme duyarlıyım; değerlerime sahip çıkıyorum) kulübü olarak Mart ayının değeri olan “vatanseverlik” konusu ile ilgili okul panosu hazırlandı. Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerimiz Mustafa demirli ve Ayhan Alemdağa ve görevli öğrencilerimize Teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 6c sınıfı öğrencilerinden Kuranı Kerim okumaya başlayanlar ve Yasin suresinden ezber yapanlar için bir merasim düzenledik. Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Kuranı Kerim öğretmenlerimize ve destek olan velilerimize de teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 6.sınıflar arası Yasin-i Şerif Ezberleme Yarışması ve 5.sınıflar arası Kısa Süre Ezberleme Yarışması  düzenlenecektir. Yarışmalar 6 Mart-3 Nisan arası düzenlenecek olup ezberler Kuran-ı Kerim öğretmenlerine verilecektir. Katılımcı öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

İl Birinciliği Flor Curling Küçük Erkekler müsabakalarında okulumuz il 2.olmuş olup Sinop da yapılacak olan gurup müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır.