May

Üst öğrenim kurumları tanıtımı kapsamında 8. Sınıf öğrencilerine Ortahisar Şehit Ünal Bıçakçı Meslek Lisesi tanıtımı yapıldı..

Nis

Yazar Zübeyir TOKGÖZ okulumuza gelerek öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi.Kendisine emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlenen programla kutlandı. Programın yapımında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Trabzon Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine gezi düzenleyerek öğrencilerimizin okulu tanımalarını sağladık.Rehberlik Servisimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Nis

Türkiye geneli deneme sınavını tüm sınıflarımızda gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuzda 5.sınıflar arası Kısa Sureler Ezberleme Yarışması ve 6. sınıflar arası Yasin-i Şerif Ezberleme Yarışması yapıldı. Dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri törenle okul müdürümüz tarafından verildi. Başta Din Kültürü Öğretmenimiz Ayhan Alemdağ olmak üzere emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

İngilizce olarak hazırlanmış Ramazan Panoları için İngilizce Öğretmenimiz Funda YÜKSEL'e teşekkür ederiz.

Nis

Sportif yarışmalarda dereceye giren öğrenciler  ödüllendirildi.

Mrt

Osman Kalyoncu İmam Hatip Ortaokulu olarak mübarek Ramazan ayında Filistinde yaşanan dramı unutmadık ve güzel bir program hazırladık. Müzik öğretmenimiz Mehmet Ali CİHAN, Din KÜLTÜRÜ ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimize ve emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize canı gönülden teşekkür ederiz.

Mrt

Muay Thai Yarışmaları Yıldız Erkekler kategorisinde öğrencimiz Hamza ERGİNYAVUZ Trabzon ikinciliği elde etmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz

Mrt

Floor Curling Türkiye Şampiyonasında Yıldız Erkekler kategorisinde elde ettiğimiz Türkiye 3.lüğü yerel basında da büyük yankı uyandırdı. Emeği geçen öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mutlu ÖZTÜRK'ü tekrar tebrik ederiz.

Mrt

Floor Curling Türkiye Şampiyonasında okulumuz Yıldız Erkekler kategorisinde Türkiye üçüncülüğü elde etmiştir. Emek veren öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mutlu ÖZTÜRK'ü tebrik ederiz.

Mrt

Muay Thai Müsabakalarında Yıldız Erkekler kategorisinde öğrencimiz Abdullah BÜLBÜL Trabzon ikincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Mevlananın 7 öğüdünden oluşan pano yapıldı. Emeklerinden ötürü Türkçe Öğretmenimiz Derya ÇEP'e teşekkür ederiz.

Mrt

Rehberlik Servisimiz tarafından 8.sınıf öğrencilerimize yönelik LGS kılavuzu ve sınav başvurusu hakkında bilgilendirme seminerleri düzenlendi. Emeklerinden ötürü Rehberlik Servisimize teşekkür ederiz.